A minőség számunkra nagyon fontos. Ezt kollégáink, gépparkunk, és alapanyagaink is képviselik. A legkorszerűbb technológiával, a legjobb minőségben vállalunk betonpadlócsiszolást, fényezést, javítást.

Speciális nagy gépeink (120-650 kg) a rajtuk lévő víztartályból a csiszoló kövekkel ellátott tárcsákra engedett hűtővízzel akadályozzák meg, hogy az egyébként rendkívül nagy porral járó tevékenység során a levegőbe semmi se kerüljön. Fejlett gépparkunknak köszönhetően, a kisebb helyiségek csiszolására alkalmas szerkezetek mellett megtalálhatóak az egészen nagy, akár több ezer négyzetméter méretű felület befogására is kész csiszológépek.

Raktárak

Mélygarázsok

Gyárak

Családi házak

Autószerelő műhelyek

Múzeumok

Magánlakások

Csarnokok

Irodaházak

Iskolák

Kórházak

Hotelek

 

A betoncsiszolás által sikerült egy olyan technológiát találnunk ügyfeleink részére, ahol a betonpadló felújításához nem kell heteket vagy akár hónapokat várni, amíg használatba vehető a felület. A csiszolt beton felületek kivitelezési ideje a mérettől függően pár napot vagy hetet vesz igénybe.

A betoncsiszolás során a beton porózus felső rétegét durva szemcseszerkezetű gyémántszerszám segítségével csiszoljuk fel. Ezek a csiszolókorongok elég durvák ahhoz, hogy a szennyeződéseket és a foltokat eltávolítsák a betonfelületről. A durvacsiszolás után a betonpadló felülete sima lesz, de előfordulhat, hogy légbuborékok keletkeznek rajta. Ezeket a repedéseket egy speciális tömítőanyag segítségével töltjük fel, melynek megszáradását követően a felesleg lecsiszolása következik. Ezt finomcsiszolásnak nevezzük. Csiszolástechnikailag módosíthatunk a végeredmény fényén vagy éppen mattságán.

A csiszolt betonpadlók matt, selyemfényű és magasfényű kivitelben is készülhetnek.

A betoncsiszolás folyamán por-és vízszívó gépeket alkalmazunk. A csiszolás eredményeképpen a betonpadló felülete különösen ellenállóvá, szennyeződéstűrővé és könnyek takaríthatóvá válik. A betonpadló igény szerint festhető is. Akár saját cége logójával is egyedivé varázsolhatja csiszolt betonpadlóját. A festést a betoncsiszolás lépései között végezzük el, így a festék beszívódik a felületbe, így nagyon tartós eredményt érünk el, mert a minta nem tud lekopni. A betoncsiszolás után a padlót impregnálószerrel kezeljük, ami véd a szennyeződésektől, ezáltal megkönnyítve a takarítást.

Munkafelületei

Oldalfalburkolat

Padlóburkolat

Lépcsőfelületek

A jó betonpadlóhoz az alábbiakra kell odafigyelnünk:

A betont minimum 5 cm vastagságban kell leönteni

A beton minősége minimum C20-25 keménységű legyen
A betoncsiszolás előnyei

A betoncsiszolás környezetbarát technológia

A csiszolt betonpadló kivitelezési ideje rövid

A betoncsiszolás során a padló akár festhető, színezhető

Kültéren és beltéren is hosszútávú megoldás

Alacsony kivitelezési költségekkel jár

Betoncsiszolás meglévő és újonnan készített aljzatok esetében alkalmazható

A csiszolt betonpadló magas kopásállósággal rendelkezik

A csiszolt betonpadló felülete könnyen karbantartható

A csiszolt betonpadló takarításakor kifejezetten kerülni kell a savas (Például: Domestos, Hypo) hatású tisztítószerek alkalmazását. Ezek a szerek erőteljesen rongálhatják a betonpadló legfelső rétegét és az addigi csillogó felület megmattulását eredményezheti. Betonaljzatunkat semlegeshez közeli szerekkel tisztítsuk, de ha mindenképpen erős szennyeződést kell eltávolítanunk, akkor is elsősorban a lúgos PH-val rendelkező vegyszerek irányába javasolt elmozdulni.

 

 
Néhány ismertebb ajánlott fenntartó vegyszer

OmegaPlus

K-lux

Stone soap

Beta

C2Clean